Applications - Fullstack Development

Maatwerk applicaties

Wij bouwen maatwerk systemen waarmee je jullie service en kwaliteit kunt verhogen en/of waarmee je tijd kunt besparen en sneller kunt werken. (Applicaties)

  • Portal op maat
  • Altijd beschikbaar via het internet
  • Vanaf elk toestel toegankelijk
  • Verhoogt de productiviteit van jouw bedrijf
Maatwerk applicaties
Koppeling met
Heb je een maatwerk koppeling nodig met een programma uit jouw organisatie? Het team van Fullstack Development heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van een koppeling. We geven graag vrijblijvend advies over wat er mogelijk is.
Exact Online
Easyflex
Afas
OTYS
Moneybird
Selfbillling
E-boekhouden
OTYS
Reviews

Erik is een deskundige en toegewijde IT professional. Hij werkt vanuit de wens om het bedrijfsproces van de klant te begrijpen en die wensen te vertalen naar oplossingen in de applicatie en bovenliggende architectuur, maar lost ook hands-on problemen op als dat nodig is. Erik werkt gestructureerd op basis van een plan en communiceert duidelijk. Hij heeft voor Logistyx de afgelopen jaren een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan onze groei en wordt door het team als gewaardeerde collega gezien.

Richard Haeger

Logistyx Technologies

Ik werk sinds 2012 met Fullstack Development. Erik is bij mijn bedrijven Double Paid B.V. en SelfBilling.com B.V. de software architect, de ontwikkelaar en mijn software inspiratiebron. Steeds als ik Erik spreek word ik weer vrolijk. Erik komt met oplossingen die mij inspireert voor nieuwe business en mogelijkheden om ons werk nog beter te kunnen doen. Ondanks de snelle veranderingen op softwaregebied blijft Erik steeds bij en komt met oplossingen die passen richting de toekomst. Ik kan Erik van harte bij u aanbevelen.

Henk Braas

SelfBilling.com

Deze bedrijven gingen je al voor
voor middelgrote en grote bedrijven.
Vodafone
Rabobank
ASML
Cito
Fenicks
Groenland
Kenter
Post NL
One Trail
Safe Docs
Hollands Lof
Otys
Qubics
Logistyx
Ebloom

Gratis een ontwerp van jouw bedrijfsproces?

  • Minder handmatige handelingen
  • Verbeter en versnel je bedrijfsprocessen
  • Betere ROI
Erik Wolters

Daag ons team uit wij gaan het graag aan de slag om een passende oplossing te bieden,

- Erik Wolters